Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei tablet met nieuw design duikt op bij de FCC

Geschreven door
Geplaatst op17 december 2013, 23:14 CategorieAndroid

Vorige week liet Huawei in een interview weten komend jaar een complete line-up Android tablets naar Nederland te brengen en vandaag is de eerste informatie over één van de nieuwe modellen opgedoken.

Bij de Amerikaanse FCC, de keuringsinstantie voor draadloze communicatie, zijn documenten opgedoken waarin specificaties en afbeeldingen van de nieuwe Huawei T-101 getoond worden. Het eerste wat we zien is dat Huawei voor een nieuw design kiest. De tot op heden gelanceerde Huawei tablets beschikten over een zilveren aluminium achterzijde met een witte strip aan de bovenzijde, het nieuwe model is uitgerust met twee zwarte plastic strips, een donkere achterzijde en twee luidsprekers links en rechts onderop.

Huawei-tablet-fcc

Verder kunnen we uit de documenten van de FCC halen dat de Huawei T-101 beschikt over een koptelefoonaansluiting, een microUSB-poort, een microHDMI-poort voor koppeling met een display en in ieder geval een camera. Ook is de tablet voorzien van een microSD-kaartlezer waarmee het geheugen uitgebreid kan worden, een 7.000mAh batterij, Bluetooth, 802.11 b/g/n Wifi, en ondersteuning voor mobiel internet via UMTS / HSDPA.

De Huawei T-101 is waarschijnlijk een 10.1-inch tablet met een nog onbekende resolutie en een recente versie van Android. Of het hier gaat om model dat vandaag opdook bij de Bluetooth SIG, de Huawei S10-232ua, is niet duidelijk. Als we de foto’s mogen geloven is het design echter nog hetzelfde als we tot op heden zagen, wat doet vermoeden dat de S10-232ua een variant van de reeds gelanceerde MediaPad 10 FHD is.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.