Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Hybride Akoya P2211T laptop nu ook te koop via Medion

Geschreven door
Geplaatst op20 december 2013, 12:23 CategorieWindows

Ruim een week geleden begon Medion in Nederland met de verkoop van de Akoya P2211T, een hybride laptop die ook als tablet gebruikt kan worden. Inmiddels is het model ook via de webshop van Medion te koop.

De Medion Akoya P2211T is een hybride laptop, wat inhoudt dat het display ook zonder toetsenbord als tablet gebruikt kan worden. Het apparaat beschikt onder meer over een 11.6-inch lcd display met Full HD resolutie, 2GB aan werkgeheugen, een Intel Celeron N2910 quadcore-processor, 64GB aan opslaggeheugen, een microSD-kaartlezer en Windows 8.1 software.

Het unieke van de Akoya P2211T is dat er in het keyboard dock een 500GB harddisk verwerkt zit. Deze biedt extra opslagruimte, naast de 64GB SSD die in het display verwerkt zit. Het dock is verder uitgerust met een volledig QWERTY-keyboard, beschikt over twee volwaardige USB 2.0-poorten, en is voorzien van een trackpad. Wanneer tablet en keyboard samen gebruikt worden heeft het geheel een gewicht van 1,7 kilogram en is 2,6 centimeter dik. 

De Medion Akoya P2211T met 4GB aan werkgeheugen is inmiddels uitverkocht bij onder andere de Mediamarkt. De versie met 2GB aan werkgeheugen kan sinds deze week echter ook via de webshop van Medion gekocht worden voor een prijs van 479 euro.

  • Delen:
Medion Akoya P2211T
Windows 8

Reacties

  1. Gerrit
    25 december, 2013 om 14:25

    Deze nu ruim een week in bezit en bevalt mij prima, doet alles wat ik ervan verwacht.
    Echt een aanrader !!!!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.