JOBS vanaf woensdag op Blu-ray verkrijgbaar en wij geven er vijf weg!

14 december 2013 1 Minuut 20 Reacties
jobs-movie

Vanaf komende woensdag ligt JOBS, de film waarin Ashton Kutcher de rol van Steve Jobs vertolkt, in de Nederlandse winkels. Dit weekend mogen we ter promotie vijf Blu-ray of dvd versies van de film aan onze bezoekers weggeven.

JOBS

Steve Jobs (Ashton Kutcher) groeit op in San Francisco en is van kleins af aan gek van technologie. Na de middelbare school leert hij Steve Wozniak (Josh Gad) kennen. De mannen delen de liefde voor innovaties en computers en besluiten gezamenlijk Apple op te richten. Dankzij een forse investering van de steenrijke Mike Markkula (Dermot Mulroney) maakt het bedrijf grote sprongen. Ze ontketenen eigenhandig een technologische revolutie. Dankzij de grote successen, maar ook de flinke tegenslagen, zien we de bevlogen pionier van zijn beste maar ook zijn donkerste kant.

JOBS is vanaf 18 december verkrijgbaar op Blu-ray, DVD en digital.

Maak kans op de film!

Dit weekend geven we vijf Blu-ray of dvd versies van de film weg. Wil jij kans maken op deze film? Laat dan onderaan dit bericht in een reactie weten waarom we jou JOBS op Blu-ray of dvd moeten opsturen. Maandag verloten we onder alle mensen die gereageerd hebben vijf exemplaren.

Reacties (20)