Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo werkt aan goedkopere Yoga convertible met Windows 8.1

Geschreven door
Geplaatst op17 december 2013, 13:20 CategorieWindows

Afgelopen september presenteerde Lenovo twee nieuwe Yoga convertibles; de IdeaPad Yoga 2 Pro en de zakelijke ThinkPad Yoga. Het bedrijf lijkt echter ook te werken aan een goedkope Yoga-variant met een kleiner display en mindere specificaties.

Bij de Amerikaanse instantie voor draadloze communicatie, de FCC, is deze week informatie opgedoken over de Lenovo Yoga 2 11. Hieruit kunnen we al opmaken dat het om een 11.6-inch apparaat gaat, net zoals de vorig jaar gelanceerde IdeaPad Yoga 11s. Dit model beschikte over een resolutie van 1.366 bij 768 pixels maar de verwachting is dat Lenovo deze voor het nieuwe model verhoogd naar Full HD.

Uit de documenten van de FCC kunnen we in ieder geval halen dat Lenovo zich ook wil gaan richten op consumenten met een kleiner budget. De Yoga 2 11 komt namelijk in drie varianten; een met Intel Pentium processor, een met Intel Core i3 processor en een met Intel Core i5 processor. Waarschijnlijk gaat het voor de laatste twee processors om de nieuwste generatie Haswell chips.

Over de overige specificaties van de Lenovo Yoga 11 2 is nog niks bekend. De verwachting is dat Lenovo de nieuwe convertible tijdens CES 2014, een beurs die begin januari van start gaat in Las Vegas, aan het publiek toont.

  • Delen:
Lenovo IdeaPad Yoga 2 Pro
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.