Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG kondigt Tab-Book 2 Windows 8 slider-tablet aan

Geschreven door
Geplaatst op31 december 2013, 10:51 CategorieWindows

Nog een paar dagen en dan gaat in Las Vegas CES 2014 van start. Tijdens deze beurs tonen alle grote en kleine elektronicafabrikanten hun nieuwste producten en ontwikkelingen, zo ook LG. De Koreaanse fabrikant brengt onder meer een nieuwe slider-tablet mee naar CES 2014.

LG heeft vandaag middels een persbericht laten weten dat Tab-Book 2 tijdens CES 2014 aan het publiek te tonen. Dit model is de opvolger van de eerder dit jaar gelanceerde Tab Book en beschikt net als zijn voorganger over een slidermechanisme waarmee het keyboard onder het display vandaag geschoven kan worden.

Verder is de Tab-Book 2 voorzien van een 11.6-inch ips lcd display met een Full HD-resolutie, een Intel Core i5-processor uit de Haswell-familie, minimaal 2GB aan werkgeheugen en diverse aansluitingsmogelijkheden. Deze versie, met modelnummer 11T740, weegt 1,05 kilogram en is 16,7 millimeter dik.

Er wordt door LG echter ook een variant met modelnummer 11T540 genoemd. De specificaties ontbreken maar ten opzichte van zijn voorganger is deze versie van Tab-Book 2 met een gewicht van 930 gram en een dikte van 13,7 millimeter een stuk lichter en slanker. Vermoedelijk draait dit model op een Intel Atom Bay Trail-processor. Beide versies van de slider-tablet beschikken over Windows 8.1-software.

Wat de adviesprijs van de Tab-Book 2 modellen gaat worden en wanneer de modellen op de markt verschijnen maakte LG nog niet bekend. Lees meer over wat we van CES 2014 kunnen verwachten op het gebied van tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.