Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG V510 is mogelijk toch een nieuwe Google Nexus tablet

Geschreven door
Geplaatst op9 december 2013, 9:24 CategorieAndroid

Wie wordt de fabrikant van de nieuwe Nexus tablet? ASUS, Samsung of LG? Over alle drie de fabrikanten gaan al maanden geruchten maar de laatste tijd zien we met name LG voorbij komen.

Vandaag stuurt Twitteraar @evleaks het bericht de wereld in dat LG de fabrikant van de nieuwste Google Nexus tablet is. Dit wordt ondersteund door een screenshot van de User Agent Profile, een stuk code waarin staat in welk format een tablet of smartphone content kan ontvangen. Hierin wordt gesproken over de LG V510, een modelnummer dat we eind oktober al in de Bluetooth Certification database tegenkwamen. Echter gingen we er toen vanuit dat het om een 4G-versie van de nieuwe LG G Pad 8.3 gaat. In de code wordt ook de connectie met Google gelegd.

Volgens een handleiding van de LG V510 die vorige maand op het internet verscheen, beschikt de tablet over een 8.3-inch display met een resolutie van 1.920 bij 1.200 pixels, 2GB aan werkgeheugen, een 5 megapixel camera aan de achterzijde en een 4.600mAh accu. Het lijkt dus eigenlijk gewoon te gaan om de LG G Pad 8.3 die met een stock-versie van Android uitgerust wordt. Het blijft echter afwachten of we hier echt met een Nexus tablet te maken hebben. En de grote vraag is of Google dan ook nog een nieuw 10-inch model in ontwikkeling heeft.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.