Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘LG werkt aan 11,6-inch Windows 8 tablet met Bay trail-chip’

Geschreven door
Geplaatst op27 december 2013, 10:21 CategorieWindows

LG heeft dit jaar al diverse Windows 8 producten op de markt gebracht maar een Windows 8 tablet van het bedrijf hebben we nog niet gezien. Volgens informatie uit importbestanden zou de Koreaanse fabrikant echter binnenkort een 11,6-inch Windows 8 tablet lanceren.

De Duitse collega’s van MobileGeeks hebben in importbestanden een product van LG met typenummer 11T gevonden. Uit de documenten kunnen we halen dat het gaat om een 11,6-inch tablet die draait op Windows 8.1 en beschikt over een Intel Bay Trail-processor.

Het zou gaan om de Atom Z3470- of Z3770-processor van chipfabrikant Intel, twee chips die energiezuinig zijn maar nog steeds krachtige prestaties bieden. Beide processors beschikken over vier kernenen en hebben een kloksnelheid van respectievelijk 1,33GHz en 1,46GHz.

Het is echter niet zeker of het om een stand-alone tablet gaat. In de importbestanden wordt het apparaat namelijk in de notebook-categorie geplaatst waardoor het mogelijk gaat om een hybride laptop of een convertible. LG heeft zelf nog niks bekendgemaakt over de 11T maar over twee weken gaat in Las Vegas CES 2014 van start en krijgen we mogelijk meer te horen en te zien van de Koreaanse fabrikant.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.