Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Marktplaats komt met app voor de iPad

Geschreven door
Geplaatst op13 december 2013, 17:15 CategorieiPad

De snelle stijging van mobiel gebruik van Marktplaats.nl zorgt dat de site, volgens directeur Olivier van Duijn, aan een tweede jeugd begint. Daarom komt Marktplaats met een app voor tablets, meldt Emerce.nl

Marktplaats

Marktplaats is het bekendste medium om je spulletjes te (ver)kopen van Nederland, sinds 1999 is de website online en is het mogelijk om handel te drijven. Eerst was de dienst gratis en later moest je bij producten boven de 200 euro een bedrag betalen, nu enkel in de categorieën Auto’s, Vakantie, Watersport, Woningen, Diensten en Zakelijke goederen. Nu is het ook mogelijk om op je iPad bijvoorbeeld biedingen te doen, maar moet dit op de desktop site, daar moet je veel zoomen om iets goed te bekijken en In het verlengde van de succesvolle website komen ze in januari 2014 met een iPad-app, een Android versie volgt maar daar wordt geen datum voor genoemd.

Visueel ingesteld

De applicatie is vooral visueel ingesteld volgens Van Duijn, zo is er een betere beleving om een mobiel apparaat. Van al het verkeer is immers 48 procent afkomstig van mobiele apparaten, bovendien groeit dat elk jaar met tien procent, daarom komt marktplaats met een nieuwe applicatie. Het doel is dat Marktplaats een mobiel gebruikte dienst gaat worden. Ook zal er meer geëxperimenteerd  worden, maar dat wil Van Duijn niet verder toelichten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.