Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft gooit Dell Venue 8 Pro in de aanbieding voor 99 dollar

Geschreven door
Geplaatst op6 december 2013, 12:07 CategorieWindows

De kerstdagen komen eraan en dus kunnen we van verschillende fabrikanten en winkels interessante acties verwachten. Microsoft trapt af met een wel heel aantrekkelijke actie.

Microsoft start vanaf komende maandag in de Verenigde Staten met 12 dagen lang elke dag een aantrekkelijke aanbieding. De softwaregigant begint maandag met de Dell Venue 8 Pro, een 8-inch tablet die nog maar net gelanceerd is. Dit model wordt verkocht voor een prijs van maar 99 dollar. Maar, daarbij moet gezegd worden dat dit alleen geld voor de eerste 20 stuks die bij elk van de 51 Microsoft Stores in de VS verkocht worden. Voor de volgende 10 exemplaren, of tot de voorraad uitverkocht is, bedraagt de prijs 199 dollar. Kijkend naar de adviesprijs van 299 dollar is dat geen verkeerde aanbieding.

Dell-Venue-8-Pro-retina-2

De kans is klein dat Microsoft ook in Nederland met dergelijke aanbiedingen komt en sowieso moeten wij nog tot 31 december geduld hebben om voor de Dell Venue 8 Pro naar de winkel te kunnen. In Nederland krijgt dit model een adviesprijs van 299 euro. Hiervoor krijg je onder meer een 8-inch ips lcd display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een Intel Atom Bay Trail  Z3740-processor met een kloksnelheid van 1.33GHz, 2GB aan werkgeheugen, 32GB of 64GB aan opslaggeheugen en een microSD-kaartlezer. De Venue 8 Pro draait op Windows 8.1 met een gratis versie van Office 2013 Home & Student Edition. 

  • Delen:
Dell Venue 8 Pro
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.