Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft haalt update Surface Pro 2 offline naar accuproblemen

Geschreven door
Geplaatst op19 december 2013, 15:18 CategorieMicrosoft

Eerder deze maand rolde Microsoft een update voor de Surface Pro 2 uit die achteraf problemen lijkt te veroorzaken voor verschillende gebruikers. Na meldingen over het snel leegraken van de accu heeft Microsoft de update offline gehaald.

De Microsoft Surface Pro 2 is alweer een tijdje te koop in Nederland en inmiddels heeft Microsoft al diverse updates uitgebracht die de stabiliteit en prestaties van de tablet moeten verbeteren. Bij de update die op 10 december uitgerold werd ging het echter mis. Gebruikers meldden dat de accu van de tablet binnen een mum van tijd leeg getrokken werd. Daarnaast klaagden gebruikers over een foutmelding tijdens de installatie. Daarop besloot Microsoft deze week de update offline te halen en wordt er naar een oplossing gezocht.

To ensure the best experience for our customers during the holiday season, we have taken steps to remove the update for Surface Pro 2 that was previously published through Windows Update on December 10th, 2013. We are working to release an alternative update package after the holidays.

Er is nog geen directe oplossing voor bezitters van de Surface Pro 2 die de update reeds geïnstalleerd hebben en de problemen ervaren. Microsoft belooft snel met een nieuwe update te komen maar deze verschijnt waarschijnlijk pas na de feestdagen.

Lees ook onze Microsoft Surface Pro 2 review.

  • Delen:
Microsoft Surface Pro 2
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.