Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Nieuwe Google Nexus 10 wordt begin januari gepresenteerd’

Geschreven door
Geplaatst op23 december 2013, 9:51 CategorieAndroid

Dat Google met en nieuwe Nexus 10 tablet komt lijkt kijkend naar het aantal geruchten zeer waarschijnlijk. De vraag is alleen wanneer Google de nieuwe tablet onthult. Volgens nieuwe geruchten moet dit begin januari gebeuren.

Google zou de nieuwe Nexus 10 voor of tijdens CES 2014, een beurs die op 6 januari van start gaat in Las Vegas, willen presenteren. Binnen enkele weken moet de tablet op de markt verschijnen.

Wat we precies van de tablet kunnen verwachten en wie de product van de tablet is, is nog steeds onduidelijk. De afgelopen maanden zijn er verschillende geruchten opgedoken waarin onder meer Samsung, LG en ASUS genoemd werden als partner. Het lijkt er nu op dat Samsung aan het langste eind trekt.

De nieuwe Nexus 10 zou mogelijk de 10.4-inch tablet met amoled display zijn waar Samsung aan werkt. De verwachting is dat dit model voorzien wordt van een hoge resolutie display, draait op een quadcore Snapdragon- of Tegra 4-processor en uitgerust is met Android 4.4 KitKat. 

Samsung zou volgens recente geruchten begin volgend jaar minimaal drie nieuwe tablets aankondigen, waaronder de goedkope Galaxy Tab 3 Lite en een 12.2-inch Galaxy Note Pro.

  • Delen:
Google Nexus 10
Android KitKat (4.4)

Reacties

  1. Frans de groot
    23 december, 2013 om 14:45

    Ik heb een Nexus 10 die door Samsung is gemaakt ook met deze resolutie net aangeschaft werk prima met android4.4.1. 32 GB dus deze ligt net in de winkels
    Alles doet het prima beeld geluid snel internet. Bij Saturn gekocht met cover.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.