Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Tab 8.4 Pro verschijnt bij de FCC

Geschreven door
Geplaatst op27 december 2013, 13:27 CategorieAndroid

Eerder deze maand verschenen er geruchten dat Samsung werkt aan een 8-inch en een 10-inch tablet met amoled-display en vandaag lijkt het bestaan van het 8-inch model bevestigd te worden.

Bij de FCC, de Amerikaanse keuringsinstantie voor draadloze communicatie, zijn documenten opgedoken waarin gesproken wordt over de Samsung SM-T320, een tablet die onder de naam Galaxy Tab 8.4 Pro door het leven zal gaan. 

Uit de documenten en renders van de FCC kunnen we qua specificaties weinig interessants halen, behalve dat de tablet is uitgerust met Bluetooth LE, gps voor locatiebepaling en Wi-Fi a/b/g/n/ac. Het render lijkt daarbij te bevestigen dat het om een 8.4-inch tablet gaat en de achterzijde toont een camera met led-flitser. Aan de onderzijde van de tablet lijkt zich een microUSB-poort te bevinden.

De verwachting is dat Samsung de Galaxy Tab 8.4 Pro uitrust met een 8.4-inch amoled-display dat moet zorgen voor een hoog contrast, een hoge helderheid en diepe zwartwaarden. De laatste tablet die hiermee uitgerust werd was de Galaxy Tab 7.7 maar dit model werd al snel weer van de markt gehaald. Met de Galaxy Tab 8.4 Pro zou Samsung de concurrentie aan willen gaan met de G Pad 8.3 van concurrent LG. De tablet wordt waarschijnlijk dan ook voorzien van een hoge resolutie display.

Op 6 januari geeft Samsung een persconferentie tijdens  CES 2014. De verwachting is dat we dan de Galaxy Tab 8.4 Pro voor de eerste keer in levende lijve gaan zien. Daarnaast gaan er geruchten over een 10.1-inch tablet met amoled-display, een Galaxy Note met 12.2-inch display en een goedkope Galaxy Tab 3 tablet.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab 3 (10.1)
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.