Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung geeft 12-inch tablet naam Galaxy Note Pro mee’

Geschreven door
Geplaatst op20 december 2013, 11:19 CategorieAndroid

Als we alle geruchten mogen geloven komt Samsung begin volgend jaar met een aantal interessante nieuwe tablets. Eén van de nieuwe tablets zou een formaat van 12.2-inch meekrijgen en gaan onder de naam Galaxy Note Pro.

Er zijn eerder al een aantal geruchten verschenen over een 12.2-inch tablet van Samsung die in de Note-familie geplaatst zou worden. Dit model zou dan ook worden voorzien van de bekende S-Pen stylus en draaien op een recente versie van Android. Na onder meer gespot te zijn bij de Amerikaanse FCC is vandaag de mogelijk eerste afbeelding opgedoken.

Hoewel we niet direct kunnen zeggen dat er niet met deze afbeelding gesjoemeld is gaan er inmiddels zoveel geruchten rond dat er ergens een kern van waarheid in moet zitten. In de afbeelding wordt gesproken over de Galaxy Note Pro en zien we deze naast de 10.1-inch Galaxy Note 10.1 (2014) staan.

Galaxy-Note-Pro-lek

Naast de afbeelding zijn ook de mogelijke specificaties vermeld. Zo zou de Galaxy Note Pro qua specificaties veel lijken op de Galaxy Note 10.1 (2014), met onder meer een resolutie van 2.560 bij 1.600 pixels en 3GB aan werkgeheugen. De tablet zou echter wel een grotere accu van 9.500mAh krijgen en uitgerust worden met het recente Android 4.4 KitKat besturingssysteem.

De verwachting is dat Samsung de Galaxy Note Pro tijdens CES 2014 aankondigt. Daarnaast gaan er geruchten dat de Koreaanse fabrikant komt met een goedkope Galaxy Tab 3 Lite en nieuwe tablets met een amoled display.

Lees ook onze Samsung Galaxy Note (2014) review.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition)
Android Jelly Bean (4.3)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.