Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung komt begin 2014 met vier nieuwe tablets’

Geschreven door
Geplaatst op16 december 2013, 13:45 CategorieAndroid

Samsung heeft inmiddels een zeer uitgebreid assortiment tablets, met voor nagenoeg elk budget en elke wens een model. Volgens nieuwe geruchten breidt de Koreaanse fabrikant begin 2014 het assortiment verder uit met vier nieuwe tablets.

Volgens bronnen van Sammobile komt Samsung in het eerste kwartaal van 2014 met vier nieuwe tablets. Hiermee wil de Koreaanse fabrikant onder meer ook het instapsegment van de tabletmarkt aanboren. Wat we precies van de tablets kunnen verwachten, onder meer qua formaat, prijs en besturingssysteem, is nog onduidelijk.

Als we kijken naar andere geruchten die de afgelopen weken verschenen brengt Samsung in ieder geval een budget tablet op de markt. De Koreaanse fabrikant zou werken aan de Galaxy Tab 3 Lite (SM-T111), een tablet met minimale specificaties en een prijskaartje van rond de 100 euro. Daarbij gaan er geruchten over een Galaxy Note 3 Lite, een goedkope versie van de populaire Galaxy Note 3.

Eerder dit jaar verschenen er ook geruchten over grotere tablets van Samsung. Zo zou het bedrijf werken aan een 12.2-inch tablet, de Galaxy Note 12.2, en zelfs een tablet met een formaat van 13.3-inch. Ook zou Samsung plannen hebben voor nieuwe 8-inch en 10.1-inch tablets die uitgerust zijn met een amoled-display dat voor een extreem hoog contrast moet zorgen.

Begin volgende maand gaat in Las Vegas CES 2014 van start en krijgen we waarschijnlijk meer te horen en te zien over de nieuwe tablets van Samsung.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab 3 (7.0)
Android Jelly Bean (4.1)
Samsung Galaxy Tab 3 (8.0)
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.