Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung komt tijdens MWC 2014 met Galaxy Note 3 Lite’

Geschreven door
Geplaatst op3 december 2013, 13:04 CategorieAndroid

Hoewel het inmiddels een traditie is dat Samsung elk jaar tijdens IFA in september een nieuwe Galaxy Note aankondigt lijkt het bedrijf de lancering van een Lite-versie voor te bereiden voor MWC 2014.

Het Mobile World Congress vindt elk jaar in februari plaats in Barcelona en wordt door fabrikanten van mobiele elektronica aangegrepen om de nieuwste producten te lanceren. Dit jaar was het bij Samsung echter nogal stil op het gebied van nieuwe producten maar voor komend jaar zou de Koreaanse fabrikant een aantal leuke verrassingen in petto hebben.

Volgens nieuwe geruchten komst Samsung namelijk tijdens MWC 2014 met de Galaxy Note 3 Lite. Dit toestel, met als modelnummer SM-N7505, zou een formaat tussen de 5,5- en 5,7-inch krijgen en beschikken over een ips lcd display. Samsung zou er nog niet uitzijn of het model kleiner wordt dan de 5,7-inch Galaxy Note 3 maar zeker lijkt dat de fabrikant kiest voor mindere specificaties en een minder premium afwerking. Natuurlijk ontbreekt de S-Pen stylus ook op de Note 3 Lite niet.

De Galaxy Note 3 Lite zou kort na de presentatie in februari al op de markt moeten verschijnen in een witte en een zwarte variant. Wat ervoor betaald moet worden is echter nog niet duidelijk.

Overigens zou Samsung volgens geruchten tijdens MWC 2014 ook een volgende generatie Galaxy Note 8.0 presenteren. Dit model zou nog steeds beschikken over een 8-inch display maar met een hogere resolutie en een krachtigere processor.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 3
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.