Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung komt volgende maand met 10.5-inch amoled tablet’

Geschreven door
Geplaatst op18 december 2013, 23:35 CategorieAndroid

Er lijkt maar geen einde te komen aan de geruchten over nieuwe tablets van Samsung. Als we alle geruchten mogen geloven komt het Koreaanse bedrijf binnenkort met maar liefst zes nieuwe modellen, inclusief een 10.5-inch tablet waarover vandaag geruchten verschenen zijn.

Volgens het Koreaanse ETNews komt Samsung in januari, tijdens CES 2014, met een 10.5-inch tablet die voorzien is van een amoled display. Dit komt overeen met eerdere geruchten waarin werd gesproken over een 8-inch en een 10-inch model met amoled display. Tot op heden is de Galaxy Tab 7.7, een al wat oudere tablet, het enige model dat uitgerust is met een dergelijk display. In onze review werd deze tablet dan ook vooral hierom geprezen.

Over de specificaties, de resolutie en het besturingssysteem is nog niks bekend maar de verwachting is dat Samsung in ieder geval voor Android kiest en dat het om een high-end model gaat. Mogelijk kiest Samsung voor deze tablet weer voor een aluminium behuizing, iets dat we ook voor het laatste terugzagen op de Galaxy Tab 7.7.

Naast tablets met een amoled display zou Samsung, als we de geruchten mogen geloven, ook komen met een 12.2-inch Galaxy Note tablet, een 13.3-inch Android of Windows tablet, en een goedkope Galaxy Tab 3 tablet. CES 2014 vindt begin januari plaats in Las Vegas. Houd Tablets Magazine in de gaten voor de laatste nieuwtjes vanaf de beurs.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.