Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung komt volgende maand met goedkope Galaxy Tab 3 tablet’

Geschreven door
Geplaatst op6 december 2013, 10:48 CategorieAndroid

Tablets worden steeds goedkoper en in het 7-inch segment kun je dan ook al aardige modellen voor iets meer dan 100 euro vinden. Ook Samsung wil hier nu op inspelen en komt volgende maand mogelijk met een goedkope Galaxy Tab 3 tablet.

Samsung heeft dit jaar weer een nieuwe serie Galaxy Tab tablets gelanceerd maar goedkoop kunnen we de modellen niet noemen, zeker niet als we kijken naar wat de concurrentie voor hetzelfde geld biedt. Volgens Sammobile heeft de Koreaanse fabrikant echter een ‘Galaxy Tab 3 Lite’ in de planning staan voor januari 2014. Dit model moet voor een prijs rond de 100 euro verkocht worden en zou daarmee de goedkoopste tablet zijn die Samsung tot op heden gelanceerd heeft.

Wat we precies qua specificaties van de tablet, welke SM-T11 als modelnummer meegekregen heeft, kunnen verwachten is niet duidelijk maar waarschijnlijk gaat het om een lage resolutie display en een dualcore-processor die bij chipfabrikant Intel vandaan komt. De Galaxy Tab 3 Lite zou halverwege januari al in de winkels moeten liggen en komt, als we de geruchten mogen geloven, in een witte en een zwarte variant. 

Overigens gingen er eerder deze week ook geruchten over een goedkope variant van de Galaxy Note 3 die door het leven zou gaan als de Galaxy Note 3 Lite. Dit model zou in februari door de Koreaanse fabrikant aangekondigd worden. Samsung lijkt zich dus meer te gaan richten op het ‘budget’ segment van zowel de smartphone- als de tabletmarkt. 

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab 3 (8.0)
Android Jelly Bean (4.2)
Samsung Galaxy Tab 3 (7.0)
Android Jelly Bean (4.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.