Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung werkt aan 8-inch en 10-inch tablet met amoled-display’

Geschreven door
Geplaatst op9 december 2013, 11:05 CategorieAndroid

Het lijkt alweer een eeuwigheid geleden dat Samsung de Galaxy Tab 7.7 met amoled-display op de markt bracht. Toch lijkt de Koreaanse fabrikant nieuwe modellen met amoled-display in ontwikkeling te hebben.

Volgens geruchten uit Korea werkt Samsung aan nieuwe 8-inch en 10-inch tablets die uitgerust worden met een amoled-display. Dit display zorgt voor een extreem hoog contrast, een hogere helderheid, diepere zwartwaarden en intensere kleuren.

Volgens de bronnen worden de nieuwe tablets begin 2014 in massaproductie genomen en worden ze ergens in het tweede kwartaal van 2014 als premium product  in de markt gezet. Mogelijk wil Samsung met deze modellen de concurrentie met Apple’s iPad mini retina en iPad Air aangaan. Deze modellen zijn echter voorzien van een lcd-display maar wel met een hoge retina-resolutie.

Over de schermresolutie wordt helaas niks gemeld in de geruchten maar we mogen er toch vanuit gaan dat Samsung niet denkt weg te komen met een schamele 1.280 bij 800 pixels. We zien al tablets met deze formaten die voorzien zijn van hogere resoluties, waaronder de LG G Pad 8.3 en de Galaxy Note 10.1 2014 van Samsung zelf.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.