Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sharp lanceert 10.1-inch Mebius Pad met Windows 8.1

Geschreven door
Geplaatst op18 december 2013, 11:51 CategorieWindows

Sharp heeft in Nederland nog geen tablet gelanceerd maar in Japan heeft het bedrijf al meerdere modellen op de markt. Binnenkort wordt er een nieuwe tablet aan het assortiment toegevoegd in de vorm van de Mebius Pad met Windows 8.1.

De Sharp Mebius Pad is een 10.1-inch tablet met Microsoft’s meest recente versie van Windows 8 en een high-end IGZO display dat voorzien is van een 2.560 bij 1.600 pixels resolutie. Dit komt neer op 300 pixels per inch, en is flink wat meer dan de gemiddelde resolutie van een Windows 8 tablet. 

Sharp-Mebius-Pad

Verder is de tablet uitgerust met een Intel Atom Z3770 Bay Trail-processor, 2GB aan werkgeheugen, 64GB aan opslaggeheugen en een microSD-kaartlezer om het geheugen uit te breiden. De tablet wordt standaard geleverd met Microsoft Office 2013 Home & Student Edition, beschikt over LTE/4G-ondersteuning, heeft een gewicht van 595 gram en is 9,5 millimeter dik. De behuizing van de tablet is waterdicht en stofdicht. 

Voorlopig zal de Mebius Pad alleen in Japan verkocht worden. De adviesprijs is echter nog niet bekend. Sharp is aanwezig tijdens CES 2014 en zal hier de nieuwe tablet line-up officieel aan het publiek tonen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.