Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony brengt Playstation Mobile naar Nederland

Geschreven door
Geplaatst op19 december 2013, 14:54 CategorieApplicaties

Sony heeft sinds gisteren de Playstation Mobile winkel voor games beschikbaar gesteld in Nederland. Hiermee kunnen bezitters van onder meer Sony tablets games downloaden en op meerdere apparaten gebruiken.

Sinds donderdag is Playstation Mobile beschikbaar in acht Europese landen, waaronder België en Nederland. In deze winkel vinden gebruikers van apparaten die Playstation Certified zijn een aanbod van games. Wanneer één van deze games aangeschaft wordt kan deze zonder extra kosten ook op ander Playstation Certified apparaat gedownload worden.

Toen we een hele tijd geleden de Sony Xperia Tablet S, de Tablet S en de Tablet P aan een review onderwierpen hebben we al kort naar de Playstation Mobile winkel gekeken. De winkel was echter toen nog niet in Nederland toegankelijk maar daar is dus deze week verandering in gekomen. Naast deze modellen kunnen de games ook gedownload en gespeeld worden op onder meer de nieuwe Sony Xperia Tablet Z, de Xperia Z Ultra en de Playstation Vita.

Ook andere fabrikanten kunnen een licentie afnemen en zo gebruikers toegang geven tot de dienst. Zo gaf ASUS eind 2012 aan diverse tablets met een Playstation certificaat uit te rusten maar tot op heden hebben we hier geen concrete informatie meer over vernomen.

  • Delen:
Sony Xperia Tablet Z
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.