Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony VAIO Tap 11 te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op11 december 2013, 10:27 CategorieWindows

Het heeft even geduurd maar de in september aangekondigde Sony VAIO Tap 11, een tablet met Windows 8.1-software, is inmiddels te koop in Nederland voor een prijs vanaf 849 euro.

Sony heeft afgelopen september tijdens IFA 2013 een aantal nieuwe producten aangekondigd, waaronder de VAIO Tap 11 tablet. Dit model is de eerste stand-alone Windows 8 tablet van de Japanse fabrikant maar wordt wel geleverd met een slanke keyboard cover waardoor je het geheel kunt gebruiken als laptop.

De VAIO Tap 11 beschikt over een 11.6-inch ips lcd display met een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels en komt in een variant met Intel Core i5- of Intel Pentium-processor. Daarnaast is er 4GB aan werkgeheugen, 128GB aan opslaggeheugen, een microSD-kaartlezer, een USB 3.0-poort, een microHDMI-uitgang en een 8 megapixel camera aanwezig. 

Sony-VAIO-Tap-11-2

Twee features van de tablet doen veel denken aan de Surface tablets van Microsoft. De VAIO Tap 11 beschikt namelijk over een ingebouwde kickstand waarmee de tablet in een hoek gezet kan worden, en het keyboard cover komt grotendeels overeen met de Touch Cover voor de Surface tablets. Deze cover kan draadloos met de tablet verbonden worden.

Ook wordt er standaard een active digitizer stylus meegeleverd en het geheel draait op Windows 8.1-software. Sony levert een aantal eigen apps mee, waaronder de TV SideView-applicatie.

De Sony VAIO Tap 11 met Intel Pentium-processor kan inmiddels gekocht worden voor een adviesprijs van 849 euro. De variant met Core i5-processor laat nog even op zich wachten. Bekijk ook onze hands-on review van de VAIO Tap 11.

  • Delen:
Sony VAIO Tap 11
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.