Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

SoundPad: iPad smart cover met ingebouwd luidsprekersysteem

Geschreven door
Geplaatst op7 december 2013, 14:00 CategorieAccessoires

Voor de iPad en iPad mini zijn er al verschillende covers en luidsprekersystemen te koop, maar Atoll heeft een nieuwe smart cover ontwikkeld waarin een volwaardig luidsprekersysteem verwerkt zit.

De audioweergave van een iPad is best redelijk maar voor het kijken van een film of beluisteren van muziek laten de speakers, en de positionering ervan, nogal te wensen over. De SoundPad is een smart cover voor de iPad en de iPad mini waarmee de audiokwaliteit van de tablet flink verbeterd moet worden, zonder hiervoor een los luidsprekersysteem aan te schaffen.

Atoll-Soundpad-2

De cover communiceert met de iPad middels Bluetooth en beschikt over vier ingebouwde speakers die draadloos audio kunnen weergeven. De speakers moeten vijfmaal het volume van de speakers in de iPad bieden en zorgen volgens fabrikant voor meer details en een heldere weergave. Zodra je de magnetische over openklapt fungeert het geheel als draadloze Bluetooth speaker en met de ingebouwde accu kun je zo’n 10 uur vooruit. Wanneer dichtgeklapt fungeert de cover als normale smart cover en biedt bescherming voor het display van je iPad.

De Atoll SoundPad moet in het tweede kwartaal van 2014 te koop zijn voor een prijs van 129 dollar. Er komt een versie voor alle iPads die tot op heden gelanceerd zijn, waaronder de iPad mini retina en de iPad Air.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.