Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Specificaties goedkope Samsung Galaxy Tab 3 tablet duiken op

Geschreven door
Geplaatst op10 december 2013, 14:07 CategorieAndroid

Vorige week dook het gerucht op dat Samsung begin 2014 met een goedkope Galaxy Tab 3 tablet komt. Vandaag zijn mogelijk de eerste specificaties van dit model gespot.

Volgens geruchten zou Samsung werken aan goedkope varianten van onder meer de Galaxy Tab 3 en de Galaxy Note 3. De tablet, mogelijk de Galaxy Tab 3 Lite genoemd, zou in de eerste maand van 2014 gepresenteerd worden en voor een prijs van rond de 100 euro verkocht worden. Daarbij zou Samsung zowel een witte als een zwarte variant lanceren.

Vandaag is mogelijk meer informatie over de goedkope tablet opgedoken. Uit code van Samsung’s eigen database kunnen we halen dat de tablet, welke SM-T111 en SM-T110 als modelnummers meekrijgt, beschikt over een ARM Cortex A9-processor met een kloksnelheid van 1.2GHz en uitgerust is met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels. Daarbij zou de tablet draaien op Android 4.2 Jelly Bean. Qua specificaties doet dit model erg veel denken aan de reeds gelanceerde Galaxy Tab 3 (7.0), welke een formaat van 7-inch heeft. Over het formaat van de Galaxy Tab 3 Lite is nog niks bekend.

Samsung brengt de goedkope tablet mogelijk in de tweede week van 2014 al op de markt. Eerst verschijnt er een wifi-only variant en later komt er ook een 3G-versie op de markt. 

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab 3 (7.0)
Android Jelly Bean (4.1)
Samsung Galaxy Tab 3 (8.0)
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.