Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Toshiba begint uitrol Android 4.3 voor de Excite Pro en Write

Geschreven door
Geplaatst op23 december 2013, 10:08 CategorieAndroid

Toshiba heeft begin juni van dit jaar drie nieuwe Android tablets aangekondigd in de Excite-familie, waaronder de Excite Pro en Excite Write. Voor deze modellen wordt sinds deze week de update naar Android 4.3 Jelly Bean uitgerold.

Toshiba Europe heeft in Duitsland een persbericht de deur uitgedaan waarin vermeld wordt dat Android 4.3 Jelly Bean gefaseerd naar de Excite Pro en Excite Write uitgerold zal worden. De update brengt naast de standaard functies van Android 4.3 ook nieuwe mogelijkheden binnen TruNote en TruCapture met zich mee.

Binnen Android 4.3 Jelly Bean heeft Google diverse verbeteringen doorgevoerd, waaronder de mogelijkheid voor beperkte gebruikersaccounts en ondersteuning voor Bluetooth Low Energy. Lees meer over alle nieuwe functies in Android 4.3. Toshiba zelf heeft onder meer verbeteringen in videostabilisatie, het nemen van foto’s in donkere omgevingen en het streamen van content middels Wireless Display doorgevoerd. Met TruNote wordt het nu mogelijk om notities en schetsen naar Office-bestanden om te zetten. Met TruCapture, waarmee notities en tekeningen gefotografeerd kunnen worden, is nu ook gebruik in landscape-modus mogelijk.

De update naar Android 4.3 Jelly Bean voor de Excite Pro en Excite Write wordt Over The Air uitgerold, wat inhoudt dat er automatisch een melding op je tablet zal verschijnen waarna de update geïnstalleerd kan worden. Of ook de Excite Pure, welke we onlangs uitgebreid getest hebben, een update kan verwachten is nog niet bekend.

  • Delen:
Toshiba Excite Write
Android Jelly Bean (4.2)
Toshiba Excite Pro
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.