Toshiba Encore (WT8-A-102) uit voorraad te koop in Nederland

20 december 2013 1 Minuut 2 Reacties
Toshiba-Encore-retina

Sinds deze week kun je in Nederland naar de winkel voor de eerste kleine Windows 8 tablet van Toshiba. De Toshiba Encore (WT8-A-102) met 32GB aan opslaggeheugen kan inmiddels uit voorraad gekocht worden voor een prijs van 329 euro.

Deze maand verschijnen er een aantal kleine Windows 8 tablets in Nederland. Sinds vorige week kun je naar de winkel voor de 8-inch Lenovo Miix2, volgende week moet de Dell Venue 8 Pro naar Nederland komen en vanaf begin januari moet ook de 8-inch Acer Iconia W4 te koop zijn. Deze modellen gaan de concurrentie aan met de 8-inch Toshiba Encore.

De tablet van Toshiba is, net als de andere modellen, uitgerust met een Intel Bay Trail-processor. Verder beschikt de tablet onder meer over een 8-inch ips lcd display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, 2GB aan werkgeheugen, 32GB aan opslaggeheugen, een microSD-kaartlezer om het geheugen uit te breiden, een microUSB-poort en draadloze communicatie middels Bluetooth, Wifi en gps.

De Toshiba Encore draait op Windows 8.1, de meest recente versie van Microsofts besturingssysteem. Daarbij wordt een gratis versie van Office 2013 Home & Student Edition geleverd. De 32GB-versie heeft in Nederland een adviesprijs van 329 euro maar kan al gekocht worden oor 299 euro. Later wordt er ook een 64GB-versie verwacht. De laagste prijzen vind je in de prijsvergelijking onder dit artikel.

Alle specificaties en alle prijzen vind je op de productpagina van de Toshiba Encore.

Reacties (2)