Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Touch-notebook Medion Akoya P2211T nu verkrijgbaar

Geschreven door
Geplaatst op12 december 2013, 15:29 CategorieWindows

Na een eerder bericht over de in Oostenrijk verkrijgbare Medion Akoya P2212T heeft Medion nu bekend gemaakt dat een vergelijkbaar model verkrijgbaar zal zijn bij Media Markt. De Medion Akoya P2211T is een tablet en notebook in één en draait op Windows 8.1. 

De Medion Akoya P2211T is een touch-notebook. Door de tablet los te koppelen van de basisunit verander je de notebook in een tablet. Door de combinatie beschikt dit hybride model over een accuduur van tien uur.

Specificaties Medion touch-notebook

Medion levert de Akoya P2211T met Windows 8.1 en met een voorgeïnstalleerd softwarepakket dat daarop is afgestemd. Het model heeft een Intel Celeron N2910 Quad-Core processor en een DDR3L-werkgeheugen van 4GB. De tablet beschikt over een flashgeheugen van 64 GB, dat door middel van een micro SD-kaart uitgebreid kan worden. De basisunit van de Medion Akoya P2211T heeft een geheugen van 500GB. Het scherm is een full-HD multi-touch display met IPS-technologie. 

Medion-Akoya-P2211T-2

De Medion Akoya P2211T is voorzien van de nieuwe WLAN IEEE 802.11ac-standaard voor internet. Er is een ingebouwde camera aan de voorzijde en er zijn twee luidsprekers die het model zowel in notebook- als in tabletmodus voorzien van Dolby Surround Sound. 

Met deze specificaties is de Akoya P2211T vergelijkbaar met de Medion Akoya P2212T, die in Oostenrijk verkrijgbaar is voor €399,-. Dit model heeft echter maar 2GB werkgeheugen. De Medion Akoya P2211T is vanaf nu verkrijgbaar voor een prijs van 499 euro bij Mediamarkt. Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Medion Akoya P2211T.  

  • Delen:
Medion Akoya P2211T
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.