Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

51Cube lanceert slanke iwork 10 hybride met Intel Bay Trail-chip

Geschreven door
Geplaatst op28 januari 2014, 10:36 CategorieWindows

Het Chinese 51Cube heeft deze week een nieuwe hybride Windows 8 tablet aangekondigd. De iwork 10 is een 10.1-inch tablet die met een slank keyboard dock gecombineerd kan worden, vergelijkbaar met onder andere de Asus Transformer Book T100 en Microsoft Surface 2.

De 51Cube iwork 10 beschikt over een 10.1-inch ips lcd display met een resolutie van 1.366 bij 768 pixels en draait op een Intel Bay Trail Atom-processor met een maximale kloksnelheid van 1.86GHz. Onder de motorkap vinden we verder 2GB aan DDR3 werkgeheugen en 32GB aan SSD opslaggeheugen dat middels een microSD-kaart uitgebreid kan worden. Ook beschikt de tablet over een microUSB-poort, een HDMI-uitgang voor koppeling met een extern display, Bluetooth 4.0 voor draadloze communicatie, een 3 megapixel camera aan de voorzijde en een 5 megapixel camera aan de achterzijde.

Volgens de fabrikant is de tablet met een profiel van 6,9 millimeter slanker dan de iPad Air, één van de slankste tablets van dit moment. In combinatie met het keyboard dock is het geheel iets meer dan 10 millimeter dun. De iwork 10 is voorzien van twee 3.950mAh accu’s die samen volgens de fabrikant voor een standbytijd van 21 dagen moeten zorgen. Interessant is ook dat het apparaat standaard voorzien is van een 3G-module voor mobiel internet. 

De prijs van de 51Cube iwork 10 is nog niet bekendgemaakt maar waarschijnlijk ligt deze tussen de 350 en 400 dollar. 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.