Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Aanbieding: Asus MeMO Pad 10 voor 179 euro

Geschreven door
Geplaatst op3 januari 2014, 12:06 CategorieActies

De feestdagen zitten er weer op en dus is de kans groot dat je budget voor een nieuwe tablet wat geslonken is. Wanneer je minder dan 200 euro te besteden hebt maar toch een interessante 10,1-inch tablet wilt dan is deze aanbieding er een waar je je voordeel mee kunt doen.

Dit weekend kun je bij BCC namelijk de Asus MeMO Pad 10 voor 179 euro kopen. Daar moet echter wel bijgezegd worden dat dit de prijs na 30 euro cashback van Asus is. Je betaalt dus 209 euro (plus 6 euro thuiskopieheffing) en krijgt vervolgens, na het registreren van je tablet bij Asus, 30 euro teruggestort op je rekening.

Nu moeten we ook zeggen dat BCC niet de enige winkel is die de tablet voor dit bedrag aanbiedt, zoals in de prijsvergelijking onder dit artikel te zien is. De aanbieding van BCC is echter alleen geldig van vandaag 12.00 tot maandag 12.00 en er worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Maar, even terug naar de tablet zelf. De Asus MeMO Pad 10 is een 10.1-inch middenklasse tablet die uitgerust is met onder meer Android 4.2 Jelly Bean software, een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een quadcore-processor van Asus zelf, 1GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen en een microSD-kaartlezer waarmee het geheugen uitgebreid kan worden.

In onze MeMO Pad 10 review waren we met name onder de indruk van de goede prijs-kwaliteitverhouding, de goede bouwkwaliteit en de prima bouwkwaliteit. Met een adviesprijs van 249 euro is de MeMO Pad 10 al scherp geprijsd maar voor 179 euro is het voor diegenen die een relatief eenvoudige tablet zonder toeters en bellen zoeken een uitstekende keuze.

 • Delen:
ASUS MeMO Pad 10
Android Jelly Bean (4.2)

Reacties

 1. Annemiek
  05 januari, 2014 om 13:28

  Ik twijfel op dit moment tussen de Asus MeMO Pad 10 en de Samsung Galaxy Tab3 10.1, aangezien dit een erg mooie aanbieding is! Welke overwegingen moet ik nemen bij het maken van deze keuze?

  • Martijn Chel
   05 januari, 2014 om 14:59

   Persoonlijk zou ik de MeMO Pad kiezen omdat ik geen fan ben van de TouchWiz interface, maar dat is dus persoonlijk. Voor de rest doen ze niet veel voor elkaar onder hoor. Ik zou op basis van prijs kiezen.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.