Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer Iconia W4-820 te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op18 januari 2014, 14:31 CategorieWindows

De eerste 8-inch Windows 8 tablets verschijnen langzaam aan in Nederland. Na onder meer de Lenovo Miix2 en de Toshiba Encore is het deze week de beurt aan de Acer Iconia W4. Deze tablet kan gekocht worden voor een prijs vanaf 299 euro.

Specificaties en features

De Acer Iconia W4-820 is een 8.1-inch tablet met Windows 8.1 als besturingssysteem. De tablet is voorzien van een ips lcd display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels en volgens Acer zorgt de Zero Air Gap-technologie voor een betere leesbaarheid en minder reflecties.

Onder de motorkap vinden we een Intel Atom Bay Trail Z3740-chip met een maximale kloksnelheid van 1.8GHz, 2GB aan werkgeheugen en 32GB of 64GB aan opslaggeheugen dat met een microSD-kaart uitgebreid kan worden. Ook is de tablet uitgerust met Bluetooth 4.0, een USB- en HDMI-poort, gps en twee camera’s.

Acer Iconia W4 kopen

De Acer Iconia W4 komt in twee varianten op de Nederlandse markt; een 32GB wifi-only en een 64GB wifi-only variant. Beide versies worden geleverd met een gratis versie van Office 2013 Home & Student Edition. Ook brengt Acer diverse accessoires voor de tablet op de markt, waaronder het Crunch Keyboard en de Crunch Cover.

De 32GB-versie kan inmiddels uit voorraad gekocht worden bij onder meer Tabletcenter.nl. Deze variant heeft een adviesprijs van 299 euro. De 64GB-versie is nog niet op voorraad en gaat 349 euro kosten. 

  • Delen:
Acer Iconia W4 (W4-820)
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.