Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer Iconia W4 Windows 8 tablet eind januari te koop vanaf 299 euro

Geschreven door
Geplaatst op3 januari 2014, 14:25 CategorieWindows

Acer heeft vandaag twee nieuwe Android tablets aangekondigd maar daarnaast ook eindelijk de beschikbaarheid van de Iconia W4 bekendgemaakt. De 8-inch Windows 8 tablet ligt vanaf eind januari in de winkels voor een prijs vanaf 299 euro.

De Acer Iconia W4-820 is de opvolger van de Iconia W3 en werd een aantal weken terug aangekondigd door de Taiwanese fabrikant. Net als zijn voorganger beschikt de tablet over een 8.1-inch ips lcd display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels maar Acer geeft aan dat de beeldkwaliteit drastisch verbeterd is.

Verder is de Iconia W4 onder de motorkap voorzien van Intel’s nieuwste generatie Atom-processor, de Z3740-chip met een maximale kloksnelheid van 1,8GHz. Deze wordt vergezeld door 2GB aan werkgeheugen, en 32GB of 64GB aan opslaggeheugen. Dit geheugen is uit te breiden middels een microSD-kaart.

Acer-Iconia-W4-retina-2

De tablet draait op Windows 8.1 en wordt geleverd met een gratis versie van Office 2013 home & Student Edition. Ook is de tablet voorzien van zowel een microUSB-poort als een microHDMI-poort. 

De Acer Iconia W4 moet vanaf eind januari in de winkels liggen voor een adviesprijs vanaf 299 euro. Hiervoor krijg je de 32GB-variant. Daarnaast worden er diverse accessoires voor de tablet gelanceerd, waaronder het Crunch Keyboard en de Crunch Cover.

  • Delen:
Acer Iconia W4 (W4-820)
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.