Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Afbeeldingen Samsung Galaxy Note 3 Neo opgedoken

Geschreven door
Geplaatst op23 januari 2014, 10:30 CategorieAndroid

Er gaan al maanden geruchten over de komst van een nieuwe variant van de populaire Samsung Galaxy Note 3 en vandaag zijn de mogelijk eerste afbeeldingen van het toestel opgedoken. De Galaxy Note 3 Neo zou een adviesprijs van 599 euro krijgen.

Al sinds november van vorig jaar verschijnen er geruchten over een goedkope variant van de Galaxy Note 3, Samsung’s in september gelanceerde phablet. De verwachting was dat de Koreaanse fabrikant met dit toestel met name op het gebied van prijs zou willen concurreren maar volgens de bronnen van Sammobile wordt de Note 3 Neo voor een adviesprijs van 599 euro in de markt gezet. Dit is 150 euro minder dan de introductieprijs van de Galaxy Note 3, maar dit model kan inmiddels voor zo’n 515 euro gekocht worden.

Samsung-Galaxy-Note-3-Neo

Qua specificaties zou de Galaxy Note 3 Neo voorzien zijn van een 5.5-inch display met een resolutie van 1.280 bij 720 pixels, een Samsung Exynos 5260-processor met zes kernen en een Mali-T624-gpu. Ook is de phablet volgens de meest recente geruchten uitgerust met 2GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen, een microSD-kaartlezer waarmee het geheugen uitgebreid kan worden, 3G/4G connectiviteit, een 8 megapixel camera en een USB 2.0-poort. De phablet draait op Android 4.3 Jelly Bean met daar overheen Samsung’s eigen TouchWiz interface. Natuurlijk kan ook de S-Pen stylus, de accessoire die bij alle Note-apparaten geleverd wordt, niet ontbreken.

De verwachting is dat Samsung de Galaxy Note 3 Neo officieel presenteert tijdens MWC 2014. Deze beurs gaat eind februari van start in Barcelona. De maand erop zou het toestel al in de winkels liggen.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 3
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.