Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Android 4.3-update beschikbaar voor de Asus Fonepad 7

Geschreven door
Geplaatst op9 januari 2014, 11:46 CategorieAndroid

Asus is deze week begonnen met de uitrol van Android 4.3 Jelly Bean voor de tweede generatie Fonepad 7. Bezitters van de tablet krijgen automatisch een melding waarna de update geïnstalleerd kan worden.

De Asus Fonepad 7 is een 7-inch model dat als tablet en als smartphone gebruikt kan worden. Het toestel is onder meer voorzien van 1.280 bij 800 pixels resolutie, een Intel-processor, 1GB aan werkgeheugen, 8GB of 16GB aan opslaggeheugen, twee camera’s, een microSD-kaartlezer en een SIMkaart-slot. Vanuit de winkel draait de tablet op Android 4.2.2 Jelly Bean.

Twee weken geleden hebben we een uitgebreide review van de Asus Fonepad 7 gepubliceerd waarin we met name enthousiast waren over de prima prestaties en de goede prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast is het een compleet apparaat voor diegenen die een tablet zoeken waarmee mobiel internet gebruikt kan worden en waarmee gebeld kan worden. Ons model heeft vandaag een melding gekregen waarin aangegeven werd dat er een update naar Android 4.3 Jelly Bean beschikbaar is. 

Android 4.3 Jelly Bean brengt onder meer een aantal stabiliteitsverbeteringen en zorgt ervoor dat je beperkte gebruikersprofielen op de tablet kunt aanmaken. Lees meer over alle nieuwigheden in Android 4.3 Jelly Bean.

  • Delen:
ASUS Fonepad 7 (ME372CG en ME372CL)
Android Jelly Bean (4.3)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.