Archos brengt 101 ChildPad tablet voor kinderen naar Nederland

22 januari 2014 1 Minuut 0 Reacties
Archos-101-ChildPad-feature

Afgelopen september introduceerde Archos tijdens IFA 2013 een aantal nieuwe tablets, waaronder nieuwe ChildPad modellen die speciaal voor kinderen ontwikkeld zijn. De 8-inch 80 ChildPad is al even in Nederland te koop en sinds deze week kun je ook naar de winkel voor de 10.1-inch 101 ChildPad.

Archos 101 ChildPad

De Archos 101 ChildPad is een tablet die zowel op het gebied van hardware als software geoptimaliseerd is voor kinderen. Qua uiterlijk zien we direct opvallende kleuren en een opvallend design waardoor de tablet eenvoudig mee te dragen is. De tablet kan volgens de Franse fabrikant tegen een stootje en wordt geleverd met ‘Teddy’, een accessoire met ingebouwde speaker die, wanneer op de tablet geplaatst, een app kan opstarten en oplicht.

De tablet is afgezien van het design en ‘Teddy’ een normale Android tablet met een aantal toevoegingen voor kinderen. Zo biedt Archos toegang tot een speciale App Store waar de apps uit de Play Store gefilterd worden voor gebruik door kinderen. Ook komt de tablet met zes maanden gratis toegang het “Mobile Parental Filter” waardoor je als ouder meer controle hebt over wat je kind wel en niet met de tablet kan doen.

Reacties (0)