Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus bevestigt VivoTab Note 8 door online zetten handleiding

Geschreven door
Geplaatst op2 januari 2014, 14:13 CategorieWindows

Alle specificaties waren al gelekt en de eerste foto was al gespot, dus dat Asus met een 8-inch Windows 8 tablet zou komen was al z goed als zeker. Vandaag heeft de Taiwanese fabrikant zelf het bestaan van de tablet ook bevestigd.

Asus heeft een handleiding van de VivoTab Note 8 online gezet, de eerste 8-inch Windows 8 tablet van het bedrijf. De tablet wordt tijdens CES 2014 officieel aan het publiek getoond maar een grote verrassing zal het dus niet meer zijn.

Uit de handleiding kunnen we de meeste specificaties van de tablet halen en deze komen overeen met wat eerder al uitlekte. Zo beschikt de tablet over een 8-inch ips lcd display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een Intel Atom Z3740 Bay Trail-processor, 2GB aan werkgeheugen en 64GB aan opslaggeheugen. 

Asus-VivoTab-Note-8

Zoals de naam al aangeeft wordt de VivoTab Note ook uitgerust met een active digitizer stylus waarmee het scherm bediend kan worden. De tablet draait op Windows 8.1-software en wordt waarschijnlijk voor een prijs van rond de 300 euro in de markt gezet. De tablet gaat hiermee de direct concurrentie aan met onder meer de Acer Iconia W4 en de Lenovo Miix2.

De verwachting is dat Asus een hoop nieuwe tablets en convertibles presenteert tijdens CES 2014. Zo gaan er onder meer geruchten over een 8-inch dual-boot tablet en een convertible die op zowel Windows 8 als Android draait.

  • Delen:

Reacties

  1. j.van beek
    02 februari, 2015 om 16:38

    misschien wil u mij vertellen waar ik de handleiding van mijn laptop aces 11 kan vinden

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.