Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus brengt kleine Padfone mini naar de VS

Geschreven door
Geplaatst op6 januari 2014, 22:00 CategorieAndroid

Asus brengt niet alleen de nieuwe Padfone X naar de Verenigde Staten, ook de kleine Padfone mini wordt wordt in de VS op de markt gebracht. Het kleine versie van de Padfone krijgt een prijs van 249 dollar.

Asus Padfone mini

Afgelopen december introduceerde Asus de Padfone mini 4.3 in Taiwan. Deze variant van de Padfone beschikt over een 4.3-inch display en kan achterin een 7-inch tablet geschoven worden. De smartphone draait op Android 4.3 Jelly Bean en stuurt hiermee ook de tablet aan. Deze specificaties zijn voor de Amerikaanse versie hetzelfde gebleven, veel van de overige specificaties zijn veranderd.

De in Taiwan gelanceerde variant beschikt onder meer over een Qualcomm Snapdragon 600-processor, 16GB aan opslaggeheugen en een resolutie van 960 bij 540 pixels voor de smartphone. De Amerikaanse versie moet het doen met een 1.6GHz dualcore Intel Atom Z2560-processor, 8GB aan opslaggeheugen en een resolutie van 800 bij 480 pixels. Het concept van de Padfone is nog steeds hetzelfde; de smartphone kan achterin de 7-inch tablet geschoven worden zodat je op een (iets) groter display kunt werken. Het display van de tablet heeft een resolutie van 1.280 bij 800 pixels.

Asus-Padfone-mini-VS

Prijs en beschikbaarheid

De Asus Padfone mini moet binnenkort in de VS verschijnen voor een aantrekkelijke prijs van 249 dollar. Of en wanneer de toestellen naar Nederland komen is nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.