Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus introduceert Transformer Book Duet TD300 met Windows 8 en Android

Geschreven door
Geplaatst op6 januari 2014, 21:24 CategorieAndroid

Asus heeft tijdens een persconferentie in Las Vegas de Transformer Book Duet gepresenteerd. Deze hybride laptop kan zowel op Windows 8 als op Android draaien, in zowel tablet- als laptopmodus.

Asus Transformer Book Duet

Een grote verrassing was het niet meer aangezien we vorige week al een afbeelding voorbij zagen komen maar vandaag is Transformer Book Duet dan officieel gepresenteerd. Het is een zogenaamde hybride laptop, wat inhoudt dat je de tablet ook los van het dock gehaald kan worden. Wanneer losgehaald en wanneer gedockt in het keyboard kan zowel Windows 8 als Android gebruikt worden. Middels één druk op de knop kan volgens de Taiwanese fabrikant binnen vier seconden tussen Windows 8 en Android geschakeld worden.

Asus-Transformer-Book-Duet

De Transformer Book Duet TD300 beschikt over een 13.3-inch ips lcd display met een resolutie van maximaal 1.920 bij 1.080 pixels en draait op een Intel Core i3-, i5- of i7-processor uit de Haswell-familie. Ook is het apparaat voorzien van maximaal 4GB aan werkgeheugen, een 128GB SSD in de tablet zelf en een HDD van maximaal 1TB in het dock. Het dock biedt daarnaast onder meer een USB-poort, een ethernet-poort en een HDMI-poort. Asus heeft gekozen voor Android 4.2.2 Jelly Bean en Windows 8.1 software.

Asus-Transformer-Book-Duet-2

Specificaties

 • Dual-OS – Windows 8.1 / Android 4.2.2
 • 13.3-inch Full HD IPS multi-touch display
 • Up to Intel Core i7 processor
 • 4GB DDR3L 1600 RAM
 • Up to 128GB SSD in Tablet
 • Up to 1TB HDD in Dock
 • 38WHr batterij (5 tot 6 uur)
 • 802.11ac Wi-Fi
 • Bluetooth 4.0 + EDR
 • Micro SD-kaartlezer, koptelefoonaansluiting
 • Keyboard aansluitingen: 1 x USB 3.0, 2 x USB 2.0, 10/100Mbit/s LAN, HDMI 1.4, audio jack, DC jack

Video

Prijs en beschikbaarheid

De Asus Transformer Book Duet TD300 moet in het eerste kwartaal van dit jaar nog op de markt verschijnen en is te koop voor een prijs vanaf 599 dollar. Voor dit bedrag krijg je de variant met Intel Core i3-processor en een resolutie van 1.366 bij 768 pixels. De versie met Full HD display gaat voor een bedrag van 699 dollar over de toonbank.

 • Delen:
Asus Transformer Book Duet TD300
Android Jelly Bean (4.2) - Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.