Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus introduceert twee docks voor Google Nexus 7 (2013)

Geschreven door
Geplaatst op17 januari 2014, 11:48 CategorieAccessoires

De Google Nexus 7 (2013) is alweer een half jaar te koop in Nederland maar gezien de populariteit van de tablet heeft Asus besloten twee nieuwe accessoires op de markt te brengen. De Taiwanese fabrikant komt met één dock dat speciaal voor de tweede generatie Nexus 7 ontwikkeld is, en één dock dat voor meerdere 7-inch tablets gebruikt kan worden.

Google Nexus 7 dock

Speciaal voor de Nexus 7 (2013) brengt Asus dit dock op de markt. Het dock is voorzien van een USB-aansluiting voor het opladen van de tablet, en is uitgerust met een microHDMI-poort voor het weergeven van content op een extern display. De tablet kan zowel horizontaal als verticaal in het dock geplaatst worden. De accessoire heeft een gewicht van 142 gram en een afmeting van 218 x 106 x 77 mm. Over de prijs van deze accessoire is nog niks bekend.

Nexus-7-2013-dock-2

Asus PW100

Het universele dock, de Asus PW100, is geschikt voor meerdere 7-inch tablets en maakt gebruik van de Qi-standaard voor het draadloos opladen van de tablet. Onder meer de Nexus 7 (2013) is compatibel met deze standaard. Het krijgt zijn stroom via USB, heeft een gewicht van 115 gram en een afmeting van 75 x 55 x 84 mm. De prijs van deze accessoire is 69 euro.

Nexus-7-2013-dock-draadloos

Lees ook onze review van draadloze Qi-laders voor de Nexus 7.

  • Delen:
Nieuwe Google Nexus 7 (2013)
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.