Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus lanceert Padfone X met 9-inch Padfone Station tablet

Geschreven door
Geplaatst op6 januari 2014, 19:55 CategorieAndroid

Asus heeft tijdens CES 2014 de Padfone X aangekondigd. Dit model is qua specificaties grotendeels gelijk aan de New Padfone die in Nederland te koop is maar komt met een kleinere Padfone Station tablet.

Asus Padfone X

Asus heeft vorig jaar de high-end New Padfone A86 (review) en de Padfone mini gelanceerd en dit jaar wordt er een middenklasse model aan het assortiment toegevoegd. De Padfone X is echter op hetzelfde principe als de eerdere modellen gebaseerd; een smartphone die je achterin een tablet kunt schuiven om op groter scherm te werken.

Asus-Padfone-x-2

De Asus Padfone X smartphone beschikt over een 5-inch ips lcd display met een Full HD-resolutie en draait op Android 4.4 KitKat. Verder is het toestel voorzien van een Qualcomm Snapdragon 800-processor, 2GB aan werkgeheugen, 4G-ondersteuning en een 13 megapixel camera aan de achterzijde. De smartphone kan wanneer je op groter scherm wilt werken in een 9-inch Padfone Station geschoven worden. Deze tablet beschikt over ook over een Full HD display maar is afhankelijk van onder andere de processor en het opslaggeheugen van de smartphone. 

Beschikbaarheid

Vooralsnog heeft Asus de Padfone X alleen voor de Amerikaanse markt aangekondigd. Daar wordt het apparaat via provider AT&T verkocht. Of het toestel ook naar Nederland komt is nog niet bekend. 

  • Delen:
ASUS The New Padfone
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.