Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dell Venue 8 Pro Windows 8 tablet te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op10 januari 2014, 13:49 CategorieWindows

Dell heeft eind vorig jaar twee nieuwe Windows 8 tablets gelanceerd. De Dell Venue 11 Pro met 11.6-inch display is reeds een aantal weken te koop in Nederland, de Dell Venue 8 Pro met 8-inch display kan sinds vandaag gekocht worden.

Specificaties

De Dell Venue 8 Pro is de eerste kleine Windows 8 tablet van de fabrikant. De tablet beschikt over een 8-inch ips lcd display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels en een ingebouwde active digitzer voor gebruik met een stylus. Onder de motorkap vinden we onder meer een Intel Atom Z3740 Bay Trail-processor met een kloksnelheid van 1.8GHz, 2GB aan werkgeheugen en 32GB aan opslaggeheugen dat uitgebreid kan worden met een microSD-kaart. Ook is er een USB-poort aanwezig voor koppeling met accessoires of een pc.

Dell-Venue-8-Pro-retina-2

De tablet wordt standaard geleverd met Windows 8.1-software en een gratis versie van Office 2013 Home & Student Edition. Dell lanceert verschillende accessoires voor de tablet, waaronder een draadloos toetsenbord, een cover met standaard en een active digitizer stylus. Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Dell Venue 8 Pro.

Dell Venue 8 Pro kopen

De wifi-only variant met 32GB aan opslaggeheugen kan inmiddels via de website van Dell gekocht worden voor een prijs van 289 euro. Later moet er ook een versie met 3G/4G mobiel internet en een versie met 64GB aan opslaggeheugen verschijnen.

  • Delen:
Dell Venue 8 Pro
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.