Drie apps die niet mogen ontbreken op je Android tablet #31

09 januari 2014 2 Minuten 3 Reacties
must-have-apps-Android-retina

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw Android tablet. Deze keer onder andere een browser die geen sporen achterlaat online.

News+

Mijn tablet gebruik ik voornamelijk om te lezen. Met RSS blijf ik dagelijks op de hoogte van honderden websites. Sinds Google Reader is komen te verdwijnen maak ik gebruik van Feedly. Maar News+ zou zomaar eens mijn nieuwe RSS reader kunnen worden. Lekker overzichtelijk.

News+ is er zowel in een gratis als in een betaalde variant. Met de betaalde variant (€3,99) ben je onder andere verlost van de advertenties.

News+
News+ Premium

Dolphin Zero

De Google Chrome browser heeft de incognito modus waarmee je geen sporen achterlaat op het internet. Nu kun je elke keer als je hier gebruik van wilt maken deze optie aanzetten in Chrome, maar je kunt ook de stand alone browser Dolphin Zero installeren. Als je de browser verlaat worden direct de volgende gegevens gewist:

  • Browse geschiedenis
  • Ingevulde data in formulieren
  • Wachtwoorden
  • Cookies
  • Cached data en bestanden

Ideaal voor zaken die privé moeten blijven.

Dolphin Zero is gratis te downloaden in de Google Play Store.

Dolphin Zero

Cal

Standaard heb ik een aardige kalender op mijn Samsung Galaxy S3 zitten, maar het kan natuurlijk beter. Een app die ik een tijdje geleden gebruikt heb is Any.do, een todo applicatie. De makers van deze app hebben nu Cal uitgebracht, een mooie agenda die samenwerkt met een aantal handige diensten. Zo maakt is de agenda onder andere te koppelen aan de navigatieapps Google Maps en Waze. Erg handig om direct vanuit een afspraak de navigatie te starten.

Cal is gratis te downloaden in de Play Store.

Cal

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die je dagelijks gebruikt en écht niet mogen ontbreken op een Android tablet? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

Reacties (3)