Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je Android tablet #32

Geschreven door
Geplaatst op16 januari 2014, 14:25 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw Android tablet. Deze keer onder andere een handige camera app voor presentaties.

Final Fantasy VI

Een aantal edities terug heb ik mijn drie favoriete games voor de Android tablet gedeeld. Eén daarvan was Final Fantasy III. Een game waar ik in het verleden al uren op gezeten heb op de pc maar tegenwoordig ook op mijn tablet. Deze game heb ik een tijd geleden al uitgespeeld, dus het is tijd voor de volgende. En ik kan blijkbaar nog wel even vooruit, want ook Final Fantasy VI is beschikbaar voor tablets met Android.

Deze game is niet goedkoop, namelijk €14,49. Maar voor de fans zeker de moeite waard!

  • Final Fantasy VI

Floatifications

Met deze app worden de notificaties op jouw Android device anders weergegeven. Waar de notificaties normaal gesproken zetelen in de notificatiebalk bovenin het scherm worden ze met Floatifications getoond als een zwevend icoon dat je misschien wel kent van de Facebook Messenger. Floatifications neemt de notificaties van alle apps over en toont ze zelfs in full-screen modus, zoals in films en games. Alles is in te stellen. Je kunt bijvoorbeeld ook gebruik maken van de nieuwe notificatie type, de ticker.

Floatifications is 14 dagen gratis te gebruiken. Wil je de app daarna blijven gebruiken dan kost je dat €1,48.

  • Floatifications

YouSnap

Maak jij weleens foto’s met jouw tablet tijdens een presentatie of vergadering? Met de YouSnap-app kun je vanuit elke hoek een foto maken en toch een perfecte afbeelding krijgen. Alsof je er recht voor zit. Handig voor in je aantekeningen. Van de gemaakte foto’s kun je ook direct een pdf-bestand maken, zodat het nog gemakkelijk is om te delen.

YouSnap

YouSnap is gratis te downloaden in de Play Store.

  • YouSnap

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die je dagelijks gebruikt en écht niet mogen ontbreken op een Android tablet? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.