Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je Android tablet #33

Geschreven door
Geplaatst op23 januari 2014, 11:20 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw Android tablet. Deze keer onder andere een handige muziek app en een fraaie widget.

Beat

Beat is een handige muziek app waarmee je de muziek van op je tablet af kunt spelen. Daarnaast kun je ook de muziek afspelen die je in Dropbox en in Google Drive hebt staan.

Het handigst aan deze applicatie vind ik de “floating controls” die boven alle apps zweven. Zo kun je vanuit elke app naar een volgend nummer gaan of de muziek op pauze zetten.

Beat is een gratis app en te downloaden in de Play Store.

  • Beat

AppSales

Een hele simpele app. Toont de apps die met korting (of zelfs gratis) verkocht worden. Wat wil je nog meer wanneer je zoek bent naar apps voor je tablet?

AppSales

AppSales is een gratis app en te downloaden in de Play Store.

  • AppSales

12Hours

Nog een simpele app. Een widget voor op jouw Android tablet die een analoge klok toont. Wat deze widget zo bijzonder maakt? In de klok staan jouw afspraken voor de komende 12 uur. Heel minimalistisch, maar heel slim weergegeven. In één oogopslag weet jij hoe vol jouw dag zit. Om optimaal gebruik te maken van de widget heb je Google Calendar nodig.

12Hours

12Hours is een gratis app en te vinden in de Play Store.

  • 12Hours

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die je dagelijks gebruikt en écht niet mogen ontbreken op een Android tablet? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.