Drie apps die niet mogen ontbreken op je Android tablet #34

30 januari 2014 1 Minuut 0 Reacties
must-have-apps-Android-retina

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw Android tablet. Deze keer onder andere een app met online cursussen.

Smilez

Een leuke video gemaakt die je graag wilt delen? Met de Android app Smilez kun je de video delen met een ansichtkaart. Dit gaat heel eenvoudig:

  1. Je kiest in de applicatie een video;
  2. Voor de voorkant van de kaart kies je een thumbnail van de video;
  3. Op de achterkant kun je tekst kwijt voor de ontvanger;
  4. Adresgegevens invullen en kiezen voor versturen.

De ontvanger downloadt ook de Smilez-app en scant de kaart. De applicatie herkent de voorkant en speelt direct het filmpje af.

Smilez is een gratis applicatie. Het versturen van een kaart kost uiteraard wel geld. De kosten hiervan bedragen €2,25 (exclusief portokosten).

Smilez

Udemy

Je bent nooit te oud om te leren. Zelf vind ik het leuk om af en toe een online training te volgen. Een vreemde taal bijvoorbeeld met Duolingo. Of leren programmeren met Codecedemy. Met de Udemy app op jouw tablet kun je altijd en overal werken aan jouw skills. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is online een cursus in te volgen. Taarten versieren bijvoorbeeld. Maar ook salsa, yoga en fotografie cursussen zijn vertegenwoordigd.

Reacties (0)