Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je Android tablet #34

Geschreven door
Geplaatst op30 januari 2014, 15:12 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw Android tablet. Deze keer onder andere een app met online cursussen.

Smilez

Een leuke video gemaakt die je graag wilt delen? Met de Android app Smilez kun je de video delen met een ansichtkaart. Dit gaat heel eenvoudig:

  1. Je kiest in de applicatie een video;
  2. Voor de voorkant van de kaart kies je een thumbnail van de video;
  3. Op de achterkant kun je tekst kwijt voor de ontvanger;
  4. Adresgegevens invullen en kiezen voor versturen.

De ontvanger downloadt ook de Smilez-app en scant de kaart. De applicatie herkent de voorkant en speelt direct het filmpje af.

Smilez is een gratis applicatie. Het versturen van een kaart kost uiteraard wel geld. De kosten hiervan bedragen €2,25 (exclusief portokosten).

  • Smilez

Udemy

Je bent nooit te oud om te leren. Zelf vind ik het leuk om af en toe een online training te volgen. Een vreemde taal bijvoorbeeld met Duolingo. Of leren programmeren met Codecedemy. Met de Udemy app op jouw tablet kun je altijd en overal werken aan jouw skills. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is online een cursus in te volgen. Taarten versieren bijvoorbeeld. Maar ook salsa, yoga en fotografie cursussen zijn vertegenwoordigd.

Udemy

Udemy is een gratis app en te downloaden in de Play Store.

  • Udemy

Business Calendar

Ik ben fan van de DigiCal+ kalender. Een collega ondernemer liet mij afgelopen week een andere agenda-app zien voor Android waar ik toch ook wel van gecharmeerd was; Business Calendar.

Deze zakelijke agenda, de naam zegt het al, is erg uitgebreid. De agenda synchroniseert met Google Calendar en Exchange, en kent verschillende views en widgets. Maar het mooiste vind ik de koppeling met de app Business Tasks, die je kunt synchroniseren met Google Tasks en Toodledo.

Business Calendar is gratis te gebruiken. Voor extra functionaliteiten waaronder de Business Tasks heb je Business Calendar Pro nodig, een app die €4,75 kost.

  • Business Calendar Pro

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die je dagelijks gebruikt en écht niet mogen ontbreken op een Android tablet? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.