Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je iPad #29

Geschreven door
Geplaatst op25 januari 2014, 11:51 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die niet mogen ontbreken op jouw iPad. Deze week twee apps om te reizen en eentje om spulletjes te kopen.

Marktplaats

Marktplaats heeft elke dag 1,3 miljoen bezoekers en 300.000 nieuwe advertenties. Nu is er ook een app beschikbaar voor de iPad! Met de app kan je bladeren door de miljoenen advertenties en de beste deals vinden in de buurt. In Mijn Marktplaats kan je je favoriete advertenties opslaan en in de gaten houden of je de bieder met het hoogste bod blijft.

ipad-marktplaats

Ook kan je snel en simpel advertenties plaatsen en foto’s maken en in je advertentie voegen. Deze app is gratis in de App Store.

  • Marktplaats

KLM

Met deze nieuwe app van KLM kan je heel snel zien wat een vlucht naar je favoriete bestemming kost. Je kan filteren op budget, temperatuur, vliegtijd of een thema zoals natuur of duiken. Ook kan je inloggen met je KLM-account om snel stoelen te reserveren of je e-boarding pass te ontvangen.

ipad-klm

Deze app is ook gratis in de App Store.

  • KLM voor iPad

NS Reisplanner Xtra

De app van de Nederlandse Spoorwegen heeft een grote update gekregen. Niet alleen is de app nu mooi aangepast aan iOS 7 maar is er ook een iPad-versie beschikbaar. In de app kan je snel je reis plannen, actuele reisinformatie bekijken en storingen in de gaten houden.

ipad-nsreisplanner

Je kan ook bepaalde stations toevoegen aan favorieten zo dat je snel kan zien of er oponthoud is op dat traject. Deze app is gratis en is te downloaden in de App Store.

  • NS Reisplanner Xtra

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.