Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je iPad #30

Geschreven door
Geplaatst op31 januari 2014, 10:58 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die niet mogen ontbreken op jouw iPad. Deze week een app bij een tv-programma, voor je site en info over je iPad

Utopia

De nieuwste creatie van John de Mol heet ‘Utopia’. In dit televisieprogramma worden 15 mensen 24 uur per dag gevolgd en gefilmd. Dat kan je thuis volgen via de apps en de website van Utopia. Tevens is het elke avond om half acht op SBS 6. De iPad app van Utopia is mooi vormgegeven en heeft veel functies, de belangrijkste is natuurlijk het kunnen bekijken van de live-streams. Dit kan alleen als je een zogenaamd paspoort hebt, dat kost 2,50 euro per maand.

ipad-utopia

Verder vind je er het laatste nieuws en kan je de 360 graden-camera bekijken en draaien. Deze app is gratis te downloaden in de App Store, maar vereist wel een abonnement van 2,50 euro per maand.

  • Utopia

WordPress

De meeste van de websites zijn gemaakt met WordPress. Zo ook deze. Met WordPress is het gemakkelijk om berichten te plaatsen en materiaal toe te voegen. De app heeft onlangs een update gekregen die het uiterlijk aanpast aan iOS 7. Je kan simpel je eigen website toevoegen of een gratis weblog aanmaken op WordPress.com.

ipad-wordpress

Als je een WordPress.com account hebt en deze ook hebt gelinkt aan je site, kan je ook je bezoekersaantallen inzien. Deze app is gratis in de App Store.

  • Wordpress

ActMonitor

Bij de instellingen op de iPad kan je de status van diverse onderdelen terugvinden, waaronder het gebruik van de accu en de capaciteit die je nog over hebt. In ActMonitor wordt al deze informatie netjes onder elkaar gezet. Ook kan je zien hoe lang bepaalde apps al open staan en kan je zien hoeveel data je hebt verbruikt op je WiFi of 4G netwerk.

ipad-actmonitor

Deze app is nu gratis verkrijgbaar in de App Store maar kost normaal 99 cent.

  • ActMonitor

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Reacties

  1. Rolf Hoekstra
    01 februari, 2014 om 1:10

    Kwam laatst de receptenmaker app tegen, werkt echt super om je eigen kookboek samen te stellen, wel jammer dat het alleen online werkt maar verder echt top! (vooral importeren vanuit de allerhande werkt lekker snel) en nog andere websites.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.