Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eerste foto’s LG G Pro 2 phablet duiken op

Geschreven door
Geplaatst op29 januari 2014, 10:35 CategorieAndroid

Nadat LG maandag officieel liet weten tijdens MWC 2014 de tweede generatie G Pro te presenteren zijn vandaag de eerste foto’s van het toestel opgedoken. De LG G Pro 2 beschikt waarschijnlijk over een 6-inch display.

Uit de vandaag opgedoken foto’s kunnen we halen dat het design aardig overeenkomt met het design van de G2, met volumeknoppen aan de achterzijde. Wel is het toestel een stuk groter dan de 5.2-inch G2, waarschijnlijk gaat het om een 6-inch formaat.

Over de specificaties van de G Pro 2 heeft LG nog niks bekendgemaakt maar als we de geruchten mogen geloven beschikt het toestel in ieder geval over een resolutie van 2.560 bij 1.440 pixels en een quadcore Qualcomm Snapdragon 800-processor met een kloksnelheid van 2.3GHz.

LG-G-Pro-2-2

Onder de motorkap zou de phablet onder meer beschikken over 3GB aan werkgeheugen, 16GB of 32GB aan opslaggeheugen dat middels een microSD-kaart uitgebreid kan worden, een 3.200mAh accu en een 16 megapixel camera waarmee video’s in Full HD-kwaliteit opgenomen kunnen worden. 

De LG G Pro 2 wordt eind volgende maand tijdens MWC 2014 aangekondigd. Tijdens deze beurs, welke plaatsvindt in Barcelona, verwachten we meerdere nieuwe tablets en phablets.

  • Delen:
LG Optimus G Pro
Android Jelly Bean (4.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.