Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Geruchten nieuwe Google Nexus 10 wakkeren weer aan

Geschreven door
Geplaatst op15 januari 2014, 11:55 CategorieAndroid

Hoewel de Google Nexus 10 die alweer in 2012 gelanceerd werd qua specificaties nog steeds aardig meekan gaan er al tijden geruchten over een opvolger. Deze week wakkeren de geruchten over een nieuw model weer aan omdat de tablet in de Google Play Store niet meer te verkrijgen is.

Google laat deze week weten dat de Nexus 10, geproduceerd door Samsung, uitverkocht is in de Play Store. In onder meer de VS wordt de 16GB- en 32GB-versie van tablet via de winkel van Google verkocht. In Nederland is de 32GB-versie nog bij enkele winkels te krijgen, zoals te zien is in de prijsvergelijking onder dit artikel.

Nu de tablet uitverkocht is verschijnen er gelijk geruchten over de komst van een nieuw model. EVLeaks heeft zelfs een render van wat mogelijk de Nexus 10 is online gezet maar de authenticiteit van deze afbeelding trekken we in twijfel. Volgens het Twitter-account beschikt het nieuwe model over een 10.1-inch display met een resolutie van 2.560 bij 1.600 pixels en draait het geheel op een Samsung Exynos 5-processor met 3GB aan werkgeheugen.

Als we de geruchten van de afgelopen maanden samenpakken dan kunnen we opmaken dat niemand echt weet wat we kunnen verwachten. Zo gingen er geruchten over een Nexus 10 van LG, Samsung en Asus. Het lijkt voor de hand liggend dat Samsung ook de tweede generatie van de tablet produceert maar ook Asus heeft met twee Nexus 7 tablets laten zien een betrouwbare partner te zijn.

  • Delen:
Google Nexus 10
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.