Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HP lanceert 6- en 7-inch VoiceTab tablets met gsm-functie

Geschreven door
Geplaatst op15 januari 2014, 14:13 CategorieAndroid

Op het gebied van tablets heeft HP de afgelopen maanden laten zien volop mee te willen spelen, onder meer met de introductie van verschillende Android tablets. Vandaag lanceert het Amerikaanse bedrijf twee kleine tablets die ook als smartphone gebruikt kunnen worden.

Hoewel nog niet alle details bekend zijn heeft HP vandaag de Slate6 VoiceTab en de Slate7 VoiceTab aangekondigd. Beide tablets draaien op Android 4.2 Jelly Bean en zijn voorzien van een 3G- en gsm-functie voor mobiel internet en telefoongesprekken. HP geeft aan dat de tablets gericht zijn op de consument die een tablet en telefoon in één apparaat wil.

HP-Voicetab

De HP Slate6 VoiceTab is met een formaat van 6-inch en een resolutie van 1.280 bij 720 pixels meer een phablet dan een tablet, de Slate7 VoiceTab is met een formaat van 7-inch en een 1.280 bij 800 pixels resolutie een volwaardige tablet. Beide modellen beschikken verder onder meer over een nog onbekende quadcore-processor, 1GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen, een microSD-kaartlezer om het geheugen uit te breiden, ruimte voor twee SIM-kaarten, een camera aan zowel de voorzijde als de achterzijde, en stereospeakers. De achterzijde van de tablets is volgens HP voorzien van een coating die premium aanvoelt en bestand is tegen krassen. 

HP-Voicetab-2

Helaas zijn beide tablets niet gericht op de Europese markt. Voorlopig worden de Slate6 VoiceTab en Slate7 VoiceTab alleen in India gelanceerd voor prijzen die op een later tijdstip bekendgemaakt worden.

  • Delen:

Reacties

  1. ANL
    15 januari, 2014 om 16:59

    HEEL JAMMER dat ze die 2 modellen niet ook hier gaan uitbrengen (hoewel….zeg nooit nooit)….maar een dual-sim is wel iets wat IK persoonlijk graag zie komen. HP is toch een bekende fabrikant waar je dan ook wel iets qua kwaliteit van mag verwachten, dus ook al is de QUAD-core-CPU niet bekend en dus ook de snelheid niet…..deze phalets/tablets van HP zijn hier zeker een gewild item – dat kan ik je nu al verklappen (voornamelijk vanwege dual-sim)….euhhh – en de prijs moet wel leuk zijn natuurlijk !!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.