Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HP lanceert Pro x2 410 Windows 8 tablet met keyboard dock

Geschreven door
Geplaatst op6 januari 2014, 11:03 CategorieWindows

HP heeft de afgelopen maanden al diverse hybride Windows 8 tablets gelanceerd maar ook tijdens CES 2014 heeft het bedrijf nieuwe modellen aangekondigd. Zo komt HP met de Pro x2 410, een 11.6-inch Windows 8 tablet.

De HP Pro x2 410 is een zogenaamde hybride, een tablet die in combinatie met keyboard dock als laptop ingezet kan worden. Het apparaat beschikt over een 11.6-inch ips lcd display met een resolutie van 1.366 bij 768 pixels. Onder de motorkap vinden we een Intel Core i3- of Core i5-processor uit de Haswell-familie.

HP-Pro-x2

Verder is de Pro x2 voorzien van maximaal 256GB aan opslaggeheugen dat uitgebreid kan worden middels een microSD-kaart, maximaal 4GB aan werkgeheugen, USB- en HDMI-poorten, en een batterijduur van maximaal 12 uur met zowel in het dock als de tablet een accu. Verder zien we een USB 2.0-poort én een USB 3.0-poort in het keyboard dock terug. 

Aan zowel de voorzijde als de achterzijde van de tablet bevindt zich een 2 megapixel camera, en de tablet is voorzien van Beats Audio ondersteuning. HP rust de tablet uit met Windows 8.1-software en voegt daar zakelijke features als een TPM veiligheidsmodule aan toe. De tablet heeft een gewicht van zo’n 820 gram. In combinatie met het keyboard is de tablet ongeveer 1550 gram zwaar en ongeveer 22 millimeter dik.

De HP Pro x2 410 moet binnenkort verschijnen voor een adviesprijs vanaf 899 dollar. Wanneer de tablet naar Nederland komt en voor welke prijs is nog niet bekend.

  • Delen:
HP Pro x2 410
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.