Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei werkt aan 7-inch tablet met Android en 3G

Geschreven door
Geplaatst op10 januari 2014, 10:48 CategorieAndroid

Huawei lijkt verschillende nieuwe tablets in de pijplijn te hebben voor 2014. Begin deze maand dook er een nieuwe 10-inch tablet van Huawei op en deze week is informatie gevonden over 7-inch modellen met Android en 3G.

Bij de Bluetooth SIG is informatie opgedoken over Huawei tablets met de modelnummers 7D-504L, 7D-505L, 7D-501u en 7D-501L. Het lijkt om hetzelfde model te gaan dat in verschillende varianten komt. Als we de beschrijving mogelijk geloven gaat het om een 7-inch tablet met onder meer Wifi, Bluetooth en een 3G-verbinding voor mobiel internet. De tablet beschikt over een aluminium behuizing met een profiel van 9,5 millimeter

7D-504Lis a 7-inch tablet that incorporates Hislicon processo.With support for WIFI and BT and 3G data connections, provides users with unprecedented access to high-speed internet services. With an aluminum-alloy housing and ultra-thin 9.5 mm design, S7-611u is stylish, slim, and easy to carry.S7-611u’s sound technology, delivers superb audiovisual quality, when users are taking photos, playing game, watching HD movies, or listening to music.

Huawei-Bluetooth

Deze omschrijving is in de afgelopen uren aangepast want er stond eerder ook 4G/LTE-connectiviteit tussen. Ook de afbeelding is gewijzigd. De afbeelding hierboven toont onder meer een luidspreker aan de voorzijde en een camera met led-flitser aan de achterzijde. Uit de afbeelding die momenteel aan de documenten hangt kunnen we halen dat de tablet beschikt over een zilver/wit design met in ieder geval een camera aan de achterzijde. 

Huawei-Bluetooth-2

Het blijft vooralsnog dus gissen wat we precies kunnen verwachten maar Huawei heeft vorig jaar al duidelijk gemaakt in 2014 met een compleet nieuwe line-up Android tablets te komen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.