Huawei werkt aan 7-inch tablet met Android en 3G

10 januari 2014 1 Minuut 0 Reacties
Huawei-tablets

Huawei lijkt verschillende nieuwe tablets in de pijplijn te hebben voor 2014. Begin deze maand dook er een nieuwe 10-inch tablet van Huawei op en deze week is informatie gevonden over 7-inch modellen met Android en 3G.

Bij de Bluetooth SIG is informatie opgedoken over Huawei tablets met de modelnummers 7D-504L, 7D-505L, 7D-501u en 7D-501L. Het lijkt om hetzelfde model te gaan dat in verschillende varianten komt. Als we de beschrijving mogelijk geloven gaat het om een 7-inch tablet met onder meer Wifi, Bluetooth en een 3G-verbinding voor mobiel internet. De tablet beschikt over een aluminium behuizing met een profiel van 9,5 millimeter

7D-504Lis a 7-inch tablet that incorporates Hislicon processo.With support for WIFI and BT and 3G data connections, provides users with unprecedented access to high-speed internet services. With an aluminum-alloy housing and ultra-thin 9.5 mm design, S7-611u is stylish, slim, and easy to carry.S7-611u’s sound technology, delivers superb audiovisual quality, when users are taking photos, playing game, watching HD movies, or listening to music.

Deze omschrijving is in de afgelopen uren aangepast want er stond eerder ook 4G/LTE-connectiviteit tussen. Ook de afbeelding is gewijzigd. De afbeelding hierboven toont onder meer een luidspreker aan de voorzijde en een camera met led-flitser aan de achterzijde. Uit de afbeelding die momenteel aan de documenten hangt kunnen we halen dat de tablet beschikt over een zilver/wit design met in ieder geval een camera aan de achterzijde.

Het blijft vooralsnog dus gissen wat we precies kunnen verwachten maar Huawei heeft vorig jaar al duidelijk gemaakt in 2014 met een compleet nieuwe line-up Android tablets te komen.

Reacties (0)